Vornasten sukuseura

Sukuseura lyhyesti

Vornasten sukuseura ry. on perustettu Jonsuussa vuonna 1956. Sukuseuran jäsenmäärä on n. 120 henkeä + perheenjäsenet (96 kpl vuosimaksuja ja ainaisjäsenmaksun maksaneet n. 20). Sukuseura kokoontuu vuosittain kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettävässä sukukokouksessa.

Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää yhteyttä Vornasen suvun jäsenten välillä ja tutustuttaa heitä toisiinsa, lujittaa sukuhengen ja sukukunnian tuntoa suvun jäsenissä.

Tarkoitustaan yhdistys toteuttaa hankkimalla, järjestämällä ja säilyttämällä tietoja, kirjallisia kuvauksia ja valokuvia tai muuta sellaista aineistoa, mikä kertoo suvun ja sen jäsenten vaiheista sekä edistämällä sukututkimusta ja mahdollisuuksien mukaan kokoamalla ja tallettamalla suvun muistoesineitä sekä mahdollisuuksien mukaan taloudellisestikin edistämällä ja tukemalla varattomien suvun jäsenten pyrkimyksiä eteenpäin ja ylläpitämällä muutenkin Karjalaheimon henkeä.

Sukuseuran toiminta

Sukuseuran säännöt: 1/3 2/3 3/3